In 2019 is de inzamelingsactie Geef om je Stad van start gegaan. Stichting Noodhulp, de Armoedecoalitie Utrecht en Sharing Arts Society trekken samen op om die Utrechters te helpen die een steuntje in de rug het hardst kunnen gebruiken. Daarbij is Sint Maarten de grote inspirator. Sint Maarten is van oudsher het Feest van het Delen.

Klopt jouw hart ook voor Utrecht? Doneer dan aan GEEF OM JE STAD! 
Utrecht maken we samen, en daarom is het noodzakelijk dat mensen elkaar ontmoeten en dat iedereen mee kan doen. Bijvoorbeeld door ze als deelnemer, bezoeker of organisator te betrekken bij activiteiten. Met projecten als het Grote Utrecht Stadsdiner en de Ronde van Sint Maarten wil Sharing Arts Society inwoners van de stad Utrecht verbinden.

Met jouw geld draag je bij aan een Utrecht waar iedereen mee mag doen

  • Een groot deel van jouw donatie gaat naar Stichting Noodhulp Utrecht. Deze Stichting helpt Utrechters die niet verder kunnen en wie er geen enkel loket meer is waar ze naartoe kunnen. Voor mensen die geen geld hebben voor de meest basale behoeften, zoals gas & elektriciteit, een woning, wasmachine,  schoolreis voor de kinderen of andere zaken om hun leven op orde te krijgen. Dit zijn geen theoretische situaties, ze komen dagelijks voor, ook in onze stad. 
  • Daarnaast steun je met jouw geld het Grote Utrecht Stadsdiner en gratis workshops, masterclasses en lampionpakketten voor de Ronde van Sint Maarten

Ga naar Geef om je Stad en geef met je hart.