Ben jij een van onze vurige Parade-paardjes?

De Sint Maarten Parade is het feest van het delen! Een magische optocht door de binnenstad van Utrecht met ontzettend veel licht, muziek, vuur en andere acts. Om dit mogelijk te kunnen maken hebben we ook dit jaar weer heel wat vrijwilligers nodig op zowel 8 als 9 november. 

Heb je zin om te komen helpen in een heel gezellig team? Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer en op welke dag(en) je voor welke functie beschikbaar bent naar: katja@sharingartssociety.com. Hieronder vind je meer info over de verschillende functies. Wij zorgen voor diner en een presentje. Samen maken we er een fantastisch lichtspektakel van!

Vuur van Sint Maarten, vrijdag 8 november op het Berlijnplein

Opbouw en aankleding
van het Berlijnplein. Samen met ons team toveren we het RAUM-terrein om tot een festivalterrein met vooral veel lichtsculpturen en vuur.

Kwalificaties: je bent handig en vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken. Een van de klussen is het ophangen een aansluiten van de lichtsculpturen op rondom RAUM. Dit is een precisiewerkje waarbij nauwkeurigheid gevraagd wordt!

We zoeken hiervoor 10 mensen die beschikbaar zijn op vrijdag 8 november van 12 tot 17.30 uur

 

Vuurmeesters
Je beheert een aantal vuurtonnen die over het terrein verspreid staan. Je zorgt dat publiek niet te dichtbij komt. En zorgt dat het vuur gecontroleerd aan blijft. Je bent communicatief en oplettend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

We zoeken 4 mensen die op vrijdag 8 november van 16.00 tot 21.30 uur beschikbaar zijn.

Publieksbegeleiders / afbouwers
Je begeleidt het publiek bij de mini-parade en bij het Vuur en bent beschikbaar om na afloop te helpen met de afbouw. Je bent communicatief, handig en vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken

We zoeken 6 mensen die op vrijdag 8 november van 16.00 tot 20.30 uur beschikbaar zijn voor begeleiding en van 20.30 tot 23.00 uur voor de afbouw.

 

Sint Maarten Parade, zaterdag 9 november op het Domplein 

Opbouwers
Samen maken we het Domplein gereed voor de start en aankomst van de Parade. Kwalificaties: je bent handig, technisch vaardig en sterk.
We zoeken 10 mensen die beschikbaar zijn op zaterdag 9 november van 12 tot 17.30 uur 

Publieksbegeleiders / afbouwers
Samen met de verkeersregelaars en het publieksbegeleidersteam zorg je ervoor dat het publiek op de goede plekken staat zodat de Parade veilig voorbij kan komen. Na afloop help je mee met de afbouw van het Domplein. Kwalificaties: je bent communicatief vaardig, oplettend en een beetje handig (i.v.m. het afbouwen).
We zoeken 6 mensen die beschikbaar zijn op zaterdag 9 november van 16.00 – 20.30 uur. Het zou fijn zijn als je ook nog kon helpen met de afbouw, van 20.30 – 22.00 uur.

Paradebegeleider

Als Paradebegeleider ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de Parade. Je ontvangt de groepen uit dat deel (compartiment) en je staat in contact met verkeersregelaars en EHBO’ers. Je draagt een brandblusser bij je.
Om 16.00 uur krijg je een instructie over veiligheid, portogebruik en een uitleg over jou compartiment.
Kwaliteiten: je bent sociaal, communicatief helder, opmerkzaam.
We zoeken 11 mensen die op zaterdag 9 november beschikbaar zijn van 15.30 tot 20.00 uur.

Voor zowel het VUUR als de Parade zoeken we:

Assistent runners
Je bent een manusje-van-alles en bent de hele dag in touw om materiaal op de juiste tijd op de juiste plek te brengen! Samen met onze runner cross je in een bakwagen door de stad om alle lichtsculpturen te vervoeren en op tijd te bezorgen. Wil je ook aangeven of je donderdag 7 november en maandag 11 november zou willen helpen als dat nodig is?
Je beschikt over teamspirit en weet van aanpakken. Een rijbewijs is handig.

We zoeken voor de volgende dagen:

Donderdag 7 nov 9.00-18.00 uur 1 persoon
Vrijdag 8 nov 9.00-17.00 uur 2 personen
Zaterdag overdag 9 nov 9.00-18.00 uur 2 personen
Zaterdagavond 9 nov 18.00-24.00 uur 2 personen
Zondag 10 nov 10.00-17.00 uur 2 personen
Maandag 11 nov 10.00-17.00 uur 1 persoon