Onze eigen “Grote Club Actie” gaat deze week van start. Ook dit jaar kan iedereen die de Sint Maarten Parade een warm hart toedraagt, weer doneren aan het goede doel, of eigenlijk twee: de Ronde van Sint Maarten én Stichting Noodhulp Utrecht. Noodhulp Utrecht helpt mensen die in acute financiële nood zijn geraakt.

Donaties gaan rechtstreeks naar twee doelen: met jouw geld kunnen we zorgen dat de masterclass, workshops, lampionpakketten en de Parade gratis  blijven voor iedereen die mee wil doen. Covid-19 treft culturele instellingen en festivals. Ook de Sint Maarten Parade is dit jaar de dupe, al hoopten we lang dat het toch goed zou gaan. Het is nog niet zeker of we ook volgend jaar weer geld krijgen van onze gebruikelijke geldschieters. De andere helft van je donatie gaat naar Stichting Noodhulp Utrecht. Door Covid-19 raken meer mensen dan voorheen in acute financiële problemen. Voor Utrechters met plotselinge geldzorgen is er Stichting Noodhulp Utrecht. Het schoolreisje, die fiets die je nodig hebt voor het werk, de kapotte koelkast die vervangen moet worden; Noodhulp springt bij.

De Ronde van Sint Maarten is gratis
Onze activiteiten (de parade, workshops en masterclasses) zijn gratis voor bezoekers en deelnemers en dat willen we ook zo houden. Want de Sint Maarten Parade is een feest voor iedereen, het is het Feest van het Delen. Alle beetjes zijn welkom! We zouden het uiteraard fijn vinden als je mensen in je omgeving wijst op de Ronde van Sint Maarten en op Geef om je Stad.
 
Ga naar Geef om je Stad en doneer. Doe je mee? Samen zorgen we voor Utrecht!