De Ronde van Sint Maarten is het feest van het delen! Dit jaar wordt het een festival op het Berlijnplein met veel licht, muziek, vuur en andere acts. Om dit mogelijk te kunnen maken hebben we ook dit jaar weer heel wat vrijwilligers nodig op van donderdag 5 tot en met zondag 8 november. Heb je zin om te komen helpen in een heel gezellig team? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@sharingartssociety.com. Hieronder vind je meer info over de verschillende functies. Wij zorgen voor diner en een presentje. Samen maken we er een fantastisch lichtspektakel van! 

 

WE KUNNEN JOU GEBRUIKEN VOOR DE VOLGENDE TAKEN: 

Opbouw en aankleding / afbouw van het Berlijnplein
Samen met ons team toveren we het Berlijnplein om tot een festivalterrein met vooral veel lichtsculpturen en vuur.

Kwalificaties: je bent handig en sterk. Ook hang je de lichtsculpturen op. Dit is een precisiewerkje waarbij nauwkeurigheid gevraagd wordt!

Mensen die een of meerdere dagen beschikbaar zijn op een of meerdere dagdelen (ochtend en middag of avond) of  donderdag 5 vrijdag 6, zaterdag 7 en/of 8 november

Publieksbegeleiders
Je begeleidt het publiek in groepen over het terrein en bent beschikbaar om na afloop te helpen met de afbouw. Je bent communicatief, gastvrij en staat stevig in je schoenen.

We zoeken mensen die beschikbaar zijn op vrijdag 6 en/of zaterdag 7 november einde middag / avond.

Stagemanager/locatiemanager
Als stagemanager beheer je een van de podia of plaatsen waar een performance plaatsvindt. Je houdt tijd in de gaten en het publiek in de gaten. Je krijg van een van de SAS-medewerkers instructie in de Vrijstaat. Kwaliteiten: je bent sociaal, communicatief helder, opmerkzaam.

We zoeken 20 mensen die op vrijdag 6 en/of zaterdag 7 november beschikbaar zijn van 15.30 tot 20.00 uur

Artiestenbegeleider
Als artiestenbegeleider ontvang je de artiesten en begeleid je de optredende groepen van hun kleedkamer naar podium en terug. Je houdt tijd in de gaten en zorgt voor de artiesten.

Kwaliteiten: je bent sociaal, communicatief helder, opmerkzaam.

We zoeken mensen die beschikbaar zijn op vrijdag 6 en/of zaterdag 7 november van einde van de middag / avond.

Assistent runners
Je bent een manusje-van-alles en bent de hele dag in touw om materiaal op de juiste tijd op de juiste plek te brengen! Samen met onze runner cross je in een bakwagen door de stad om alle lichtsculpturen te vervoeren en op tijd te bezorgen. Je beschikt over teamspirit en weet van aanpakken.

We zoeken voor op donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 circa 10 mensen. Nadere info volgt!