De Ronde van Sint Maarten is het feest van het delen! Dit jaar wordt het een festival op het Berlijnplein met veel licht, muziek, vuur en andere acts. Om dit mogelijk te kunnen maken hebben we ook dit jaar weer heel wat vrijwilligers nodig op zowel 5 als 6 november. Heb je zin om te komen helpen in een heel gezellig team? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@sharingartssociety.com. Hieronder vind je meer info over de verschillende functies. Wij zorgen voor diner en een presentje. Samen maken we er een fantastisch lichtspektakel van!

Lampionpakket-inpakkers

We willen 750 lampionpakketten inpakken om vanaf 18 oktober gratis te verspreiden via de bibliotheekfilialen in Utrecht. Voor het inpakken zijn we op zoek naar enthousiastelingen die tussen 7 en 15 november mee willen helpen aan deze gezellige klus. We werken in teams van 4 personen. Elk uurtje dat je mee wilt komen werken is welkom! Ben je flexibel en wil je op een andere dag komen helpen in de week ervoor of erna? Geen probleem!

Opbouw en aankleding van het Berlijnplein

Samen met ons team toveren we het Berlijnplein om tot een festivalterrein met vooral veel lichtsculpturen en vuur.

Kwalificaties: je bent handig en sterk. Ook hang je de lichtsculpturen op. Dit is een precisiewerkje waarbij nauwkeurigheid gevraagd wordt!

We zoeken hiervoor mensen die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen donderdag 4 en vrijdag 5 november.

Vuurmeesters / vuurkorfbeheer 

Je beheert een van de 6 vuurtonnen die over het terrein verspreid staan. Je zorgt dat publiek niet te dichtbij komt en bewaakt de tonnen als het publiek verder gelopen is. 

Je bent communicatief en oplettend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

We zoeken hiervoor mensen die beschikbaar zijn op vrijdag 5 en  zaterdag 6 november vanaf circa 16:00 uur tot de hele avond.

Publieksbegeleiders / afbouwers

Je begeleidt het publiek in groepen over het terrein en bent beschikbaar om na afloop te helpen met de afbouw. Je bent communicatief, handig en sterk, en/of voor het afhalen van de sculpturen voorzichtig en precies. 

We zoeken hiervoor mensen die beschikbaar zijn op vrijdag 5 en zaterdag 6 november vanaf circa 16:00 uur tot de hele avond.

Stagemanager

Als stagemanager beheer je een van de podia of plaatsen waar een performance plaatsvindt. Je houdt tijd in de gaten en draagt een brandblusser bij je, dus hebt een zekere verantwoordelijkheid. Om 16 uur krijg je van een van de SAS-medewerkers instructie in de Vrijstaat. Kwaliteiten: je bent sociaal, communicatief helder, opmerkzaam. 

We zoeken hiervoor mensen die beschikbaar zijn op vrijdag 5 en zaterdag 6 november vanaf circa 15;00 uur tot de hele avond.

Assistent runners

Je bent een manusje-van-alles en bent de hele dag in touw om materiaal op de juiste tijd op de juiste plek te brengen! Samen met onze runner cross je in een bakwagen door de stad om alle lichtsculpturen te vervoeren en op tijd te bezorgen. Je beschikt over teamspirit en weet van aanpakken. Een rijbewijs is handig. 

We zoeken hiervoor mensen die beschikbaar zijn op woensdag 3 november tot maandag 8 november overdag.

Artiestenbegeleider

Als artiestenbegeleider ontvang je de artiesten en begeleid je de optredende groepen van hun kleedkamer naar podium en terug. Je houd de tijd in de gaten en zorgt voor de artiesten. Rond 16;00 uur krijg je van een SAS – medewerker instructies in de Vrijstaat. Kwaliteiten: je bent sociaal, communicatief helder, opmerkzaam.

We zoeken hiervoor mensen die beschikbaar zijn op vrijdag 5 en zaterdag 6 november vanaf 15:00 uur tot de hele avond.