Beleef de St Maarten Parade met Stichting ZeP (Zorg en Participatie). 

De St Maarten Parade is een prachtig feest van lichtjes, muziek en dans voor iedereen. Deze prachtige optocht loopt een route door de binnenstad van Utrecht. Langs de route staan op vele plaatsen eveneens mooie lichtsculpturen en maken verschillende groepen muziek. Speciaal voor kinderen die vanwege handicap/beperking, niet zómaar mee kunnen doen, heeft Stichting ZeP een mooie plek langs de route. Samen met je ouders en broers/zussen ben je van harte welkom! Bekijk deze mooie optocht, maak een lampion en kom muziek maken! 

Waar kun je aan meedoen: 

Workshop lampion maken op 5 oktober 2019, 10.00-12.00 uur

Begeleid door Eefje Schouteten en Laura Groeneveld. Eefje werkt als begeleider op het keramiekatelier van Reinaerde Ateliers De Wijde Doelen. Laura werkt als kunstenaar voor Sharing Arts Society. In de Hoogstraat kunnen kinderen en familieleden een lampion maken. De vorm zal aangepast worden aan de mogelijkheden van de kinderen. Om mee te doen aan de workshop is begeleiding van een ouder/verzorger nodig. 

Workshop muziek op 2 november 2019, 10.00-12.00 uur

Voor kind en ouder/verzorger verzorgd door Esther Pantekoek in de Hoogstraat. Esther is als muziekdocente werkzaam bij De Muziekfabriek, waar zij o.a. lessen en cursussen verzorgt met een specialisatie voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De liedjes zijn al te beluisteren op de website www.sintmaartenparade.nl 

De Parade op 9 november 2019, rond 18.30/19.00 uur

Op een locatie rond de Mariaplaats is de plek langs de route. Een invalidetoilet en ruimte voor verzorging is in de buurt aanwezig. Over parkeergelegenheid wordt meegedacht. 

Geef je op! 

Geef je op voor één of beide workshops en/of meezingen en kijken naar de Parade. Voor de workshop lampion maken is beperkt plaats. Schrijf je nu in via elfpuntelf@gmail.com, voor 1 oktober 2019. 

Vermeld naam, leeftijd van het kind en telefoonnummer en aan welke activiteit(en) met hoeveel personen deel genomen wordt. 

De Stichting Zorg en Participatie regelt de deelname aan de Sint Maarten Parade. De Parade wordt georganiseerd door Sharing Arts Society.
Bel voor vragen Stichting ZeP; Susanne Sluijter 0641467720