Deel je verhaal 

Dit jaar is de Sint Maarten Parade net even anders dan je gewend bent. Maar anders is in dit geval zeker niet minder sprookjesachtig! Op 6 en 7 november vindt de Ronde van Sint Maarten plaats op het Berlijnplein in Leidsche Rijn. Tijdens de Ronde is er helaas maar plaats voor een beperkt aantal bezoekers, maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Naast dit evenement introduceren we de online Verhalenbank en daar is er genoeg plek voor iedereen!

De Verhalenbank is een online ruimte waar Utrechters elkaar verhalen vertellen. Dit jaar zijn dat verhalen over het thema arm en rijk. Maar de Verhalenbank is natuurlijk niet compleet zonder jouw verhaal! Heb jij iets meegemaakt dat je graag wilt delen? Kan jouw ervaring anderen inspireren? Of misschien ken je een mooi bestaand verhaal dat in dit thema past? Deel je verhaal met ons! Dat kan een geschreven tekst, maar ook een tekening of een filmpje zijn. Je naam erbij is leuk, maar het mag anoniem! 

Wil jij bijdragen aan de Verhalenbank? Mail dan je verhaal naar deeljeverhaal@sharingartssociety.com. Of vertel het via onze Facebook-pagina of op Instagram met de hashtags #deeljeverhaal en #rondevansintmaarten.

Hieronder vind je het verhaal van Janny van Hoorn uit Utrecht.
Ik kijk uit naar jouw verhaal!